info @ rukarinne.fi | +358 50 3291 488 

Oivallinen paikka yrityksesi koulutus- ja kokouspaikaksi

Tuo liikekumppanisi, asiakkaasi tai työntekijäsi viettämään erilaista kokousta, neuvottelua tai koulutustaRukalle.

Haluamme, että tilaisuutesi onnistuu ja olemme keränneet alle infoa, joka auttaa sinua löytämään tarvittavat palvelut:

Kuljetukset ja liikkuminen

Rukalle pääsee Etelä-Suomesta parhaiten lentäen Helsingistä Kuusamoon. Ruka sijaitsee noin 25 km päässä Kuusamon lentokentältä. Helpoin tapa liikkua kentältä Rukalle on tilata etukäteen tilataksi esimerkiksi Ruka Taksista. Autovuokraamot ja muut liikenneyhteydet löydät tämän linkin takaa.

Cateringpalvelut

Tehokkaan koulutuksen tai kokouksen aikana on hyvä nauttia aamiaiset sekä lounaat majoituskohteessa. Voit pyytää lisätietoa catering palveluista kiinteistöisäntä Keijo Määtältä p. +358 400 281 112/keijo.maatta(at)pp2.inet.fi.

Kokous- ja koulutustilat

Kodikkaat ja toimivat tilat luovat mukavan ja rennon ilmapiirin. Intenetyhteys ja oleskelutilan suuri televisio tuovat tilaisuuteesi tarvittavan tekniikan, fläppitaulun yms. lisäksi. Oleskelutilat toimivat erinomaisesti ryhmätyöskentelytiloina.

Sijainti

Rukarinne sijaitsee melkein Rukan ytimessä, Rukan kylä on kävelymatkan päässä ja sieltä löytyy lukuisia ravintoloita, kauppoja, suksivuokraamoja ja mm. alko

Aktiviteettit

Rukarinteen läheisyydessä sijaitsee Ruka Safariksen safaritalo, josta on helppo lähteä nauttimaan luonnon omasta huvipuistosta. Rinteille on matkaa noin 800 m, kelkka- ja hiihtoreitille noin 100-200 m. Rukarinteen suksivarastosta on mahdollisuus lainata suksia ja monoja, kysy lisää kiinteistöisännältä. Lähistöllä on myös erinomaiset kävelyreitit.
Golffareille lähin kenttä löytyy Ruka Golfista, jossa voi pelata myös talvella! Kuusamoon on avattu uusi 18 reikäinen kenttä.

Tutustu myös: Rukan tapahtumakalenteri

Sijainti

Rukarinne 1
93825 Rukatunturi

Huoltomies

keijo.maatta(at)pp2.inet.fi

puh. +358 400 281 112

 

Varaukset

info(at)rukarinne.fi
puh. +358 50 3291 488